به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، رامیرو زاردویو سانچز در این نشست، کاریکاتور را همچون موسیقی و فیلم، وسیله ارتباطی قویای معرفی کرد که به راحتی پیام خود را به مخاطب منتقل میکند.
وی اظهار کرد: برای هنر کاریکاتور دو چشم کافی است تا پیام یک رسانه درک شود. کاریکاتور با ظرفیت بصریای که دارد طی چند ثانیه، یک پیام مهم را به مخاطب میرساند.
این هنرمند حوزه کارتون و کاریکاتور بیان کرد: هنر پیامآور فرهنگ یک کشور است و با هنر میتوان ایدههای سیاسی، فرهنگی و ... را بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه صفحه پایانی روزنامههای کوبا به کاریکاتور اختصاص دارد گفت : روزنامهخوانان کشور من ،هر وقت روزنامه را در دست می گیرند در ابتدا صفحه پایانی آنی را میبینند، یعنی صفحه کاریکاتور را ، او سپس 5 انیمیشن 5 دقیقهای را به نمایش گذاشت.
رامیرو زاردویو سانچز پس از نمایش آثارش، به جایگاه انیمیشن در کشور کوبا پرداخت و افزود: ما با زبان کارتون با هم صحبت میکنیم و آثاری که در اینجا به نمایش گذاشته شد اگرچه به نظر ساده میآید اما هنوز هم در آمریکای لاتین به مخاطب عرضه میشود.
وی درباره رشد انیمیشن ایران تصریح کرد: خیلی بیشتر از آنچه فکر میکردیم نقاط مشترک با ایران داریم اما با توجه به بعد فاصلهای که بین ایران و آمریکای لاتین به لحاظ جغرافیایی وجود دارد، رسانهها آنطور که باید و شایسته است نتوانستهاند نقاط مشترک را به مردم کوبا منتقل کنند.
این هنرمند حوزه انیمیشن اظهار کرد: با اینکه خیلی از محصولات آمریکایی در تلویزیون پخش میشود اما طرفداران انیمیشن کوبا بیشتر است به طوریکه همیشه صف بلندی تشکیل میشود تا مردم بتوانند انیمیشنهای کوبا را بر روی پرده ببینند.
وی درباره تولید انیمیشنهای کوبا گفت: در آغاز با یک میز، کاغذ، دوربینی که از بالا تصویر برداری کند و طرح و عکس ،انیمیشن تولید میشد اما در حال حاضر این کار با نرمافزارهای انیمیشن به روز انجام میشود.
رامیرو زاردویو سانچز در این جلسه همچنین به سئوالاتی چون دلایل استفاده ازعنصر دراکولا در تولیدات انیمیشن پاسخ داد.
انتهای پیام/
نظر شما